Career

Are you looking for an internship, traineeship or a job? Here you can find the vacancies from partners in our network.

Partners

Junior adviseur Bouwfysica

Bij Cauberg Huygen werken we aan een grote verscheidenheid van adviesprojecten: grote, geluidbelaste woningbouwprojecten langs snelwegen en het spoor, duurzaamheidsvraagstukken in de breedste zin, transformaties van landmarks als de A’DAM Toren en alles wat daar tussenin en omheen zit. Cauberg Huygen heeft alles in huis om deze projecten integraal en kwalitatief hoogwaardig te adviseren. Wil jij jouw steentje bijdragen aan de groei van ons bedrijf en elke dag werken aan mooie projecten in een gezellig team? Reageer dan nu op de vacature van junior adviseur Bouwfysica bij Cauberg Huygen.

Traineeship Leefomgeving en Milieu

Zin in een uitdagend ontwikkelpad in een professionele en stimulerende werkomgeving? Ben jij op je plek in het domein van toezicht en handhaving? Of geef je liever inhoudelijk advies over bijvoorbeeld energie en duurzaamheid? Als Trainee Leefomgeving en Milieu ontwikkel je jezelf vakinhoudelijk op gebieden waar je misschien nog nooit van had gehoord, of waar je altijd meer van hebt willen weten.

Werken bij

Heb jij er zin in om mee te bouwen aan een duurzame toekomst? Jezelf een gezonde uitdaging te geven? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken welke kansen er voor jou liggen. Hopelijk tot snel!